Vind hier antwoord op de meeste gestelde vragen.

De meest gestelde vragen vind je hieronder. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op.

 • Festivalcadeau is voor iedereen die graag een festival bezoekt. Met een Festival Cadeaukaart geef en krijg jij altijd het leukste cadeau!

  Koop nu een cadeaukaart en geef deze cadeau!

  Betalen met Festivalcadeau is erg eenvoudig.

  1. Zowel bij je fysieke als digitale cadeaukaart heb je een Kaartnummer en PIN-code.

  2. Ga in onze agenda op zoek je favoriete evenement. Wij linken door naar de officiële ticketshop van de organisator of je kunt in onze shop tickets aanschaffen.

  3. Reken af. In het afrekenproces kies je om te betalen met 'Festivalcadeau Giftcard'. Hier vul je je Kaartnummer en Veiligheidscode in. Als dit niet mogelijk is, reken je af verzilver je de cadeaukaart via onze website onder het kopje Verzilveren.

  Je ontvangt je gekozen ticket op je opgegeven e-mailadres.

  Wij trachten er naar je bestelde cadeaukaart altijd zo snel mogelijk te versturen.

  Heb je voor 22 uur 's avonds besteld? Dan versturen wij je cadeaukaart uiterlijk altijd de volgende dag!* Heb je na 3 dagen je cadeaukaart nog niet thuis ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Vermeld per e-mail ten minste: Je naam, telefoonnummer, datum aanschaf, aankoopwaarde, e-mail adres van de koper. Stuur voor een snelle afhandeling ook alvast het aankoopbewijs met ordernummer mee.

  *In uitzondering van zon- en feestdagen.

  Middels de saldo-checker kan je altijd real-time opvragen hoe veel saldo er nog op je cadeaukaart staat. De saldo-checker vind je hier.

  • Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je je cadeaukaart verliest of deze gesloten is. Naam daarom direct contact met ons op. Wij kunnen je kaart blokkeren. Vermeld per e-mail ten minste: Je naam, telefoonnummer, datum aanschaf, aankoopwaarde, e-mail adres van de koper. Stuur voor een snelle afhandeling ook alvast het aankoopbewijs met ordernummer mee.

   E-mail adres: info@festivalcadeau.com

   Een Festival Cadeaukaart is 2 jaar geldig, na datum van aankoop.

   Wanneer een gekozen evenementen niet door kan gaan, is dat natuurlijk enorm vervelend. Wanneer je met je Festival Cadeaukaart een ticket hebt afgerekend, is er tijdens het afrekenproces sprake geworden van een nieuwe overeenkomst, namelijk tussen jou en de evenementenorganisator. Wanneer een evenement dus geen doorgang kan vinden, is het aan de organisator welke maatregelen er genomen worden.

   Als bedrijf een presentje geven aan uw medewerkers? Wij helpen u graag op maat met het leukste cadeau van de entertainmentbranche! Wij zijn benieuwd naar uw wensen en kijken uit naar uw aanvraag.

   Geef uw wensen aan ons door via: info@festivalcadeau.com

  • In de agenda staat het complete aanbod aan evenementen welke de Festival Cadeaukaart accepteren. Houd de agenda goed in de gaten, want het aanbod wisselt dagelijks.

   Wij zijn de hele week te bereiken per e-mail. Op werkdagen trachten wij er altijd naar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

   E-mail adres: info@festivalcadeau.com

   Wij helpen je graag. Stuur ons een e-mail en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

   E-mail adres: info@festivalcadeau.com

Bekijk hier al onze veelgestelde vragen voor evenementenorganisaties

Neem contact ons op

 • Nee, het toevoegen van evenementen en festivals is geheel gratis. Op deze manier bent u, en zijn wij tevreden!

  Alle informatie en het aanmeldformulier vind je op deze pagina.

  Alle informatie en het aanmeldformulier vind je op deze pagina

  Jazeker. Stuur hiervoor een bericht naar info@festivalcadeau.com en wij zullen uw uitschrijving in behandeling nemen. Wel conformeert u zich na deelname automatisch twee jaar aan eventueel gekochte cadeaukaarten welke nog verzilverd moeten kunnen worden.