Welkom bij de klantenservice van Festivalcadeau.

Wil je weten hoe het werkt om te betalen met een Festival Cadeaukaart? Of hoe je de verzilvermodule kunt gebruiken? Antwoord op deze vragen vind je hier!

Kom je er toch niet uit? Stuur ons dan een bericht.

 • De Festival Cadeaukaart is het leukste cadeau voor iedereen die wel van een feestje houdt! Met een Festival Cadeaukaart kan de ontvanger altijd zelf bepalen wanneer en met wie er een feestje bezocht wordt!

  Betalen met Festivalcadeau is erg eenvoudig.

  1. Zowel bij een fysieke als digitale cadeaukaart ontvang je het 19-cijferige Kaartnummer en PIN code.

  2. Zoek in de agenda naar het favoriete festival of evenement. Wij linken altijd door naar de officiële ticketshop van de organisator zodat je altijd de beschikking krijgt over officiële tickets.

  3. Betaal tijdens het afrekenen met de gegevens van je Festival Cadeaukaart. Tijdens het afrekenen kies je om te betalen met 'Festivalcadeau Giftcard'. Hier vul je je Kaartnummer en PIN code in die op de cadeaukaart staan. Wanneer dit niet mogelijk is, reken je het ticket af met een andere betaalmethode en verzilver je je cadeaukaart vervolgens via onze Verzilvermodule.

  Je ontvangt het tickets voor je gekozen festival of evenement op je opgegeven e-mailadres.

  Nadat wij je bestelling hebben ontvangen versturen wij jou fysieke cadeaukaart altijd zo snel mogelijk, het liefst dezelfde dag nog.

  Heb je voor 22:00 uur 's avonds besteld? Dan versturen wij je cadeaukaart uiterlijk altijd de volgende dag en ontvang je deze de volgende dag.*

  Heb je na 3 werkdagen je fysieke cadeaukaart nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op. Vermeld per e-mail altijd ten minste: Je naam, telefoonnummer, e-mailadres, aankoopdatum, aankoopwaarde. Stuur voor een snelle afhandeling ook alvast het aankoopbewijs met het ordernummer mee.

  *In uitzondering van zon- en feestdagen.

  Je kunt via de saldochecker altijd real-time opvragen hoe veel saldo er nog op jouw Festival Cadeaukaart staat. De saldochecker vind je hier.

  • Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je je cadeaukaart verliest of deze gesloten is. Neem daarom direct contact met ons op. Wij kunnen je cadeaukaart blokkeren. Vermeld per e-mail altijd ten minste: Je naam, telefoonnummer, e-mailadres, aankoopdatum en de aankoopwaarde. Stuur voor een snelle afhandeling ook alvast het aankoopbewijs en je ordernummer mee.

   E-mailadres: info@festivalcadeau.com

   Een Festival Cadeaukaart is 2 jaar geldig, na datum van aankoop.

   Wanneer een gekozen evenementen niet door kan gaan, is dat natuurlijk enorm vervelend. Wanneer je met je Festival Cadeaukaart een ticket hebt afgerekend, is er tijdens het afrekenproces sprake geworden van een nieuwe overeenkomst, namelijk tussen jou en de evenementenorganisator. Wanneer een evenement dus geen doorgang kan vinden, is het aan de organisator welke maatregelen er genomen worden.

   Als bedrijf een presentje geven aan uw medewerkers? Wij helpen u graag op maat met het leukste cadeau van de entertainmentbranche! Wij zijn benieuwd naar uw wensen en kijken uit naar uw aanvraag.

   Geef uw wensen aan ons door via: info@festivalcadeau.com

  • Wij beschikking inmiddels over een breed aantal samenwerkingen met festival- en evenementenorganisaties. Het overzicht van alle festivals is te vinden onder het kopje Evenementen.

   Ook wanneer wij nog geen samenwerking hebben met een festival- of evenementenorganisatie bieden wij de mogelijkheid om je Festival Cadeaukaart te verzilveren! Dit doe je heel gemakkelijk via de verzilvermodule onder het kopje Verzilveren. Feest gegarandeerd!

   Wij zijn de hele week te bereiken per e-mail en telefoon. Op werkdagen trachten wij er altijd naar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

   E-mailadres: info@festivalcadeau.com

   Wij helpen je graag. Stuur ons een e-mail en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

   E-mail adres: info@festivalcadeau.com

Bekijk hier alle informatie voor evenementenorganisaties

Heb je aanvullende vragen? Neem contact ons op.

 • Nee, het aanmelden van uw organisatie is geheel gratis. Sterker nog, na uw aanmelding profiteert u van alle voordelen om festivals en evenementen te promoten, ook dit helemaal gratis. Op deze manier is iedereen tevreden!

  Alle informatie en het aanmeldformulier vindt je op deze pagina.

  Alle festivals en evenementen hebben een samenwerking met een ticketingprovider. Wanneer uw ticketingprovider ook de betalingen binnenkrijgt van uw verkochte tickets en deze daarna aan u uitkeert, kan uw ticketingprovider ons als betaalmethode accepteren. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid om Festival Cadeaukaart betalingen te accepteren.

  Heeft u zelf een directe koppeling met een Payment Service Provider zoals Mollie, Pay, Buckaroo? Dan kunt u ons heel gemakkelijk accepteren in uw account.

  Stuur ons vooral een e-mail bij dit aanmeldproces: info@festivalcadeau.com.

  Ja dit is mogelijk. Wanneer u geen betalingen meer wilt accepteren via de Festival Cadeaukaart stuurt u ons een e-mail met de reden en kunt u vervolgens de betaalmethode in uw Payment Service Provider account deactiveren. Ook kunt u onze betaalmethode gemakkelijk uitschakelen via uw ticketingprovider.

Toch een vraag die hierboven niet te vinden is?

Neem dan contact op via het contactformulier.

* Deze velden zijn verlicht.

Adres
Ernest Staesstraat, 7D
1061 BZ, Amsterdam NL
Telefoon

+31 (0) 6 203 016 22 (WhatsApp)

Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur