Ontdek het bedrijf van Festival Cadeaukaart

Alle betrokkenen en medewerkers van Festivalcadeau zijn als familie. Wij zijn trots op onszelf, elkaar en het product. Binnen Festivalcadeau mag je zijn wie je wilt zijn.

Wie zijn wij?

Festivalcadeau is de nieuwste en leukste cadeaukaart van Nederland.

De Festival Cadeaukaart staat geregistreerd als online betaalmethode waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd is. De Festival Cadeaukaart kan worden gebruikt bij het afrekenen van een ticket of is verzilverbaar via de verzilvermodule voor alle festivals en evenementen ter wereld!

  • Officiële internationale betaalmethode
  • Onafhankelijke cadeaukaart voor festivals
  • De eerste en leukste van Nederland
  • Zeer hoge klanttevredenheid score

De Festival Cadeaukaart is 2 jaar geldig na de datum van aankoop en gemakkelijk / eenvoudig in het gebruik. Wij werken dagelijks om het product te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

Onze positie en relaties.

01

Over Festivalcadeau

De Festival Cadeaukaart is in heel Nederland een officiële betaalmethode, hierdoor is een cadeaukaart te gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket.

De Festival Cadeaukaart is geintegreerd bij Mollie, Pay en Buckaroo. Deze Payment Service Providers hebben hun vertrouwen uitgesproken en zijn trots partner. Zonder dit vertrouwen was de Festival Cadeaukaart niet wat het tegenwoordig is.

02

TicketGift

Festivalcadeau is onderdeel van TicketGift B.V., een cadeaukaarten uitgeverij uit Amsterdam. Festivalcadeau is ontstaan uit de liefde voor muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen festival cadeaukaart bestond voor de mooiste branche van Nederland.

Festivalcadeau is een online betaalmethode en te gebruiken tijdens het afrekenen van een festivalticket. Ook kan de cadeaukaart middels de verzilvermodule worden gebruikt voor alle festivals ter wereld.

03

Intersolve Payments

Festivalcadeau werkt samen met Intersolve Payments, dé autoriteit op het gebied van cadeaukaarten in Nederland. Intersolve is dé technische partner van het gros van alle cadeaukaarten in Nederland en voldoet aan alle vereisten voor het uitgeven van cadeaukaarten.

Intersolve beschikt over een vergunning Elektronische Geldinstelling bij de Nederlandse Bank, waardoor wij ons aan strikte richtlijnen houden.

Onze Partners

"Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met onze partners"

Vertrouwen en creativiteit is de basis voor hechte samenwerkingen. Bij Festivalcadeau betekent samenwerken niet samen werken, maar samen denken in kansen, oplossingen en mogelijkheden. Samen met onze partners staan we sterker en profiteren we van de synergie tussen elkaar.

Lees Meer

"De Festival Cadeaukaart is een betaalmethode met een enorme potentie voor binnen- en buitenland."


"De Festival Cadeaukaart kent veel mogelijkheden en is een mooi verkoopkanaal voor organisaties."


"Een mooie cadeaukaart welke nog niet op de markt was. Een mooie en welkome toevoeging voor de branche."

Ons Team

Dit is ons team dat altijd voor je klaar staat!

Bij Festivalcadeau zijn wij enorm trots op iedereen die heeft bijgedragen. Het team is altijd in beweging en bezig om de mooiste samenwerkingen vorm te geven.

Wil jij ons graag ergens over spreken? Neem contact op.

Neem contact op

Contact

Heb je vragen? Twijfel niet en neem contact op.

Adres
Ernest Staesstraat 7, 1061 BZ Amsterdam, Nederland