Festivalorganisaties werken samen met de Festival Cadeaukaart

Aanmelden

Samenwerken

Verhoog uw bereik, ticketverkoop en omzet

Wil u ook profiteren van alle voordelen die de Festival Cadeaukaart biedt? Een uitstekend idee!

Organiseert u festivals of evenementen? Profiteer dan van onze voordelen! Evenementenorganisaties zijn de drijvende kracht achter de Festival Cadeaukaart. Zonder festivals of evenementen, geen Festivalcadeau. De grootte van uw organisatie doet er niet toe.

Organiseert u festivals of evenementen voor een paar honderd of juist voor duizenden personen? Alle organisaties zijn meer dan welkom om festivals / evenementen te promoten en de ticketomzet te verhogen! Profiteer als festival- of evenementenorganisatie van de doelgroep die de Festival Cadeaukaart bezit!

Promoot uw festivals en evenementen via festivalcadeau.
Het is gratis, gemakkelijk en omzetverhogend!

altijd en overal

Verzilveren kan overal ter wereld!

Ons model laat toe dat de hele wereld bij ons kan verzilveren

De Festival Cadeaukaart kan verzilverd worden bij alle festivals en evenementen ter wereld. Dit komt omdat wij de agenda zo volledig mogelijk opmaken en bijhouden. Dit doen wij met een zeer gedreven team dat passie heeft voor festivals / evenementen en oog heeft voor details. Omdat ook wij wel eens een festival of evenement missen, kan de consument middels de verzilvermodule de Festival Cadeaukaart voor ieder gewenst festival of evenement verzilveren.

55000+

Tevreden Klanten

Officiële Tickets

De consument koopt altijd uw officiële tickets

Vanuit Festivalcadeau linken wij altijd direct naar uw website, facebookpagina of officiële ticketshop. Hierdoor komt de consument uiteindelijk altijd in bezit van een officieel ticket. De Festival Cadeaukaart is een officiële betaalmethode en kan gebruikt worden tijdens het afrekenen of kan achteraf verzilverd worden.

  • Officiële internationale bethaalmethode.
  • Altijd uw officiële tickets.
  • Omzet via uw eigen kassasysteem.

zelf bewerkbaar

Dynamische agenda

Bewerk en voeg evenementen toe aan onze agenda

Wij voegen al uw evenementen standaard toe aan onze agenda, maar mochten wij er onverhoopt toch eentje missen, kunt u deze zelf altijd toevoegen. Na uw aanmelding kunt u zelf ook al uw evenementen aanpassen en bewerken. Hierdoor heeft u zelf invloed op de volledigheid aan informatie die de consument online over uw festival of evenement kan lezen.

Ook profiteert u van meer publiciteit in de agenda, waar er meer aandacht en informatie over uw festival wordt vrijgemaakt. Zo wordt onder andere de afbeelding, het genre en de beschrijving zichtbaar, waardoor de aandacht meer op uw evenement gevestigd wordt.

Wij zijn trots op onze partners!

Gratis en risicoloos

Aanmelden is geheel risicoloos en gratis

Het is geheel gratis en risicoloos om u aan te melden bij Festivalcadeau. Hierna profiteert u altijd van extra promotiemogelijkheden voor al uw festivals en evenementen. Geheel risicoloos!

Wanneer u zichzelf aanmeld profiteer de consument die tickets wilt kopen voor uw festival of evenement. Zo zijn festivals en evenementen op meerdere pagina’s beter zichtbaar en is er de mogelijkheid om evenementen te bewerken waardoor de informatie vollediger is. Ook wordt uw Facebookpagina of website beter gevonden op het internet en Google en komt u uw consument ook financieel tegemoet.

Bent u geen partner van Festivalcadeau? Dan wordt er voor het verzilveren van een cadeaukaart standaard een percentage aan commissie en/of een vast bedrag aan verwerkingskosten in rekening gebracht. Niet leuk voor uw consument, wel voor ons zodat wij ook onze rekeningen kunnen blijven betalen. Na uw aanmelding zal dit percentage en vaste bedrag aanzienlijk lager zijn voor de consumenten van al uw festivals en evenementen. Hiermee komt u uw consument dus tegemoet.

Wij begrijpen dat dit mooi klinkt, maar dit is echt wat het is. Wij hoeven niet aan evenementenorganisaties te verdienen, maar brengen -mede door onze eigen ervaring als festivalorganisatoren- festivals en evenementen juist graag onder de aandacht bij een breder publiek. Als transparante organisatie zijn wij altijd open over onze gedachten, bedoelingen en mogelijkheden en kunt u altijd met ons in contact komen om onderwerpen te bespreken.

over ons

Over Festivalcadeau

De Festival Cadeaukaart staat geregistreerd als online betaalmethode waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd is. De Festival Cadeaukaart kan worden gebruikt bij het afrekenen van een ticket of is verzilverbaar via de verzilvermodule bij alle festivals en evenementen ter wereld!

Festivalcadeau is onderdeel van TicketGift B.V., een cadeaukaarten uitgeverij uit Amsterdam. Festivalcadeau is ontstaan uit de organisatie en liefde voor festivals en muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen neutrale en overkoepelende cadeaukaart bestond voor de mooiste branche van Nederland, de festival- en evenementenbranche.

De Festival Cadeaukaart staat geregistreerd als online betaalmethode bij Payment Service Providers Mollie, Pay en Buckaroo. Hierdoor is de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd. De Festival Cadeaukaart kan onder andere worden gebruikt tijdens het afrekenen van een ticket door het 19-cijferige kaartnummer in te voeren bij een transactie, gevolgd met de geheime pincode. Het aankoopbedrag wordt vervolgens verminderd met de cadeaukaartwaarde.

Festivalcadeau werkt samen met Intersolve Payments, dé autoriteit op het gebied van cadeaukaarten in Nederland. Intersolve Payments is dé technische partner van het gros van alle cadeaukaarten in Nederland en voldoet aan alle vereisten voor het uitgeven van cadeaukaarten. Intersolve beschikt over een vergunning Elektronische Geldinstelling bij de Nederlandse Bank, waardoor wij ons aan strikte richtlijnen houden.

handig en eenvoudig

Optioneel, uw eigen Cadeaukaart!

Naamsbekendheid

Hiermee verhoogt u de naamsbekendheid van uw merk, kunnen de verkoop- en bezoekersaantallen groeien en zal uiteindelijk uw omzet stijgen.

Bind nu klanten aan uw merk

Via uw eigen Cadeaukaart kunt u 365 dagen per jaar verkopen realiseren.

Een extra verkoopkanaal

Ook zult u de beschikking krijgen over nog een extra verkoopkanaal, want de generieke Festival Cadeaukaart kan hierdoor ook verzilverbaar worden bij al uw evenementen. WIN, WIN!

Betaalmethode

Waarom via Festivalcadeau?

Officiële betaalmethode

De Festival Cadeaukaart is inmiddels in heel Nederland een online betaalmethode, waardoor de consument de cadeaukaart kan gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket.

Extra publiciteit

Genereer via Festivalcadeau extra publiciteit voor uw festival of evenement. Omdat uw evenementen in onze agenda komen te staan, zullen potentiële bezoekers enthousiast worden en sneller overwegen om tickets aan te schaffen!

Verhoog uw ticketverkoop en omzet

Festivalcadeau draagt bij aan het verhogen van uw verkochte tickets. Naast het feit dat u extra tickets verkoopt, verhoogt het ook de omzet van uw evenement! Het enige wat u hoeft te doen is aan te melden en uw evenementen up to date te houden in onze agenda.

Geef uw fysieke of digitale cadeaukaart uit via Festivalcadeau!

Logo, Design en Huisstijl

Kies uw eigen logo, design en huisstijl

Uw logo zal in uw eigen huisstijl verkrijgbaar zijn. Na de verwerking is uw cadeaukaart direct te bestellen via onze webshop. Voeg hierna uw cadeaukaart toe als 'Product aan uw eigen (online) kanalen, en u verkoopt altijd uw eigen cadeaukaart.

Webshop

Official brand in de webshop

€495,-   €0,-

Officiele Festivalcadeau brand

Uw cadeaukaart wordt door de uitgifte een officieel Festivalcadeau brand. Na de inrichting heeft u er geen werk meer aan en is de digitale cadeaukaart direct bestelbaar.

Binnen 1 werkdag

De digitale cadeaukaart per PDF ontvangt de klant direct per e-mail. De fysieke Cadeaukaart (Creditcard kwaliteit) is tegen productiekosten bij te bestellen en wordt binnen 1 dag door ons afgeleverd. Ook hier heeft u na het instellen helemaal geen werk meer aan.

Hoe werkt de verzilvering van uw eigen cadeaukaart?

1. De consument schaft (entree) tickets voor uw festival of evenement aan

2. Deze start de betaling van een officiëel ticket via uw website of ticketshop

3. Deze betaald met uw cadeaukaart of gebruikt onze verzilvermodule!

overig

Hoe zit het met contracten en opzegtermijnen?

Bij Festivalcadeau bent u nooit gebonden aan lange contracten of opzegtermijnen. Opzeggen kan op ieder moment en de opzegtermijn bedraagt één maand.

Marketing vs Marketing

Als blijk van vertrouwen plaatsen wij jullie logo prominent op onze partnerpagina. Wij linken jullie logo door naar jullie homepage, om traffic te genereren. In ruil hiervoor zien wij graag dat jullie je eigen Cadeaukaart toevoegen als product op jullie website en/of Facebookpagina, met link naar jullie productpagina in de webshop.