Festivalorganisaties werken samen met de Festival Cadeaukaart

Aanmelden

+ PER TRANSACTIE

Festival Cadeaukaart is een betaalmethode die geld oplevert in plaats van kost!

Waar traditionele betaalmethoden als iDeal, Paypal, Creditcard een kostenpost zijn en geld kosten, is de Festival Cadeaukaart een betaalmethode die juist geld oplevert.

De Festival Cadeaukaart is hiermee de aantrekkelijkste betaalmethode voor de evenementenbranche. De Festival Cadeaukaart is ontstaan uit liefde voor evenementen, en daarom vinden wij ook dat de hele branche mee moet profiteren.

Accepteer risicoloos betalingen via de Festival Cadeaukaart. Verhoog de ticketomzet en zichtbaarheid van evenementen!

Festival Image
Festival Image

Samenwerken

Festivalorganisatie? Verhoog gratis en risicoloos uw bereik, ticketverkoop en omzet!

Meld u aan, ontvang toegang tot uw persoonlijke dashboard inclusief uw evenementen en neem de stap naar uitverkochte evenementen!

Organiseert u festivals of evenementen? Meld u dan gratis en risicoloos aan. Zonder festivals of evenementen, geen Festival Cadeaukaart. De grootte van uw organisatie doet er niet toe.

Organiseert u festivals of evenementen voor een paar honderd of juist voor duizenden bezoekers? Alle organisaties zijn meer dan welkom voor extra zichtbaarheid en dus de ticketomzet te verhogen!

Profiteer als festival- of evenementenorganisatie van de doelgroep die de Festival Cadeaukaart bezit!

Festival Image
Festival Image

Promoot uw festivals en evenementen via festivalcadeau.
Het is gratis, gemakkelijk en omzetverhogend!

Festival Image
Festival Image

55000+

Tevreden Klanten

Officiële Tickets

De consument koopt altijd uw officiële tickets

Vanuit Festivalcadeau linken wij altijd direct naar uw website, facebookpagina of officiële ticketshop. Hierdoor komt de consument uiteindelijk altijd in bezit van een officieel ticket. De Festival Cadeaukaart is een officiële betaalmethode en kan gebruikt worden tijdens het afrekenen of kan achteraf verzilverd worden.

  • Officiële internationale bethaalmethode.
  • U verstrekt altijd officiële tickets.
  • Omzet via uw payment- of ticketingprovider.
Festival Image

EVENEMENTEN ZIJN ALTIJD BEWERKBAAR

Verhoogde zichtbaarheid

Wij voegen uw evenementen toe, u bewerkt deze en activeert de marketingmogelijkheden.

Met veel zorg voegen wij al uw evenementen standaard toe aan onze agenda en zetten deze klaar in uw account. U hoeft in uw account alleen de nog ontbrekende informatie aan te vullen en eventueel de marketingmogelijkheden te activeren

Na uw aanmelding is het mogelijk om de extra marketingmodules te activeren. Hierdoor profiteren uw evenementen van meer zichtbaarheid, waardoor er meer bezoekers in aanraking komen met uw evenement.

Zo wordt onder andere uw eventbanner, het genre en de beschrijving zichtbaar, waardoor de aandacht meer op uw evenement gevestigd wordt.

Festival Image

Wij zijn trots op onze partners!

Festival Image
Festival Image

Gratis en risicoloos

Aanmelden is risicoloos en gratis

De Festival Cadeaukaart is dé cadeaukaart voor de festivalbranche. Hierdoor stellen wij het platform gratis ter beschikking. Na uw aanmelding profiteert u altijd van extra marketingmogelijkheden voor al uw festivals en evenementenconcepten. Geheel risicoloos!

Wanneer u uw organisatie aanmeld profiteert u van meer zichtbaarheid voor al uw festivals en evenementen. Zo zijn uw festivals en evenementen bij Festivalcadeau op meerdere pagina’s beter zichtbaar en is er de mogelijkheid om evenementen te bewerken waardoor de informatie vollediger is. Ook worden uw social-media kanalen en website beter gevonden in Google.

De Festival Cadeaukaart is als officiële betaalmethode voor de evenementenbranche niet een bedrijf dat veel geld verdiend. Wij leven van marketinginkomsten van evenementenorganisaties, welke nog meer publiciteit willen vergaren voor hun evenementen. Dit doen wij door advertentieruimte te verkopen.

Wij begrijpen dat dit misschien te mooi klinkt om waar te zijn, maar het is echt wat het is. Wij zijn ontstaan vanuit passie voor de evenementenbranche en de constatering dat er anno 2019 nog geen cadeaukaart voor festivals bestond. Al ondernemende kwamen wij er al snel achter dat de reden, namelijk omdat er geen goed verdienmodel was. Dit vinden wij niet erg, want de evenementenbranche is op deze manier wel een mooie toevoeging rijker! Als transparante organisatie zijn wij altijd open over onze gedachten, bedoelingen en mogelijkheden en kunt u altijd met ons in contact komen om onderwerpen te bespreken.

over ons

Over Festivalcadeau

De Festival Cadeaukaart staat geregistreerd als internationale betaalmethode waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd is. De Festival Cadeaukaart is aangesloten bij Intersolve Payments, dé autoriteit op het gebied van cadeaukaarten. Hierdoor kan Festivalcadeau worden gebruikt bij het afrekenen van een ticket of is deze verzilverbaar via de verzilvermodule voor alle festivals en evenementen ter wereld!

Festivalcadeau is onderdeel van TicketGift B.V., een cadeaukaarten uitgeverij uit Amsterdam. Festivalcadeau is ontstaan uit de organisatie en liefde voor festivals en muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen neutrale en overkoepelende cadeaukaart bestond voor de mooiste branche van Nederland, de festival- en evenementenbranche.

De Festival Cadeaukaart staat geregistreerd als online betaalmethode bij Payment Service Providers Mollie, Pay en Buckaroo. Hierdoor is de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd. De Festival Cadeaukaart kan onder andere worden gebruikt tijdens het afrekenen van een ticket door het 19-cijferige kaartnummer in te voeren bij een transactie, gevolgd met de geheime pincode. Het aankoopbedrag wordt vervolgens verminderd met de cadeaukaartwaarde.

Festivalcadeau werkt samen met Intersolve Payments, dé autoriteit op het gebied van cadeaukaarten in Nederland. Intersolve Payments is dé technische partner van het gros van alle cadeaukaarten in Nederland en voldoet aan alle vereisten voor het uitgeven van cadeaukaarten. Intersolve beschikt over een vergunning Elektronische Geldinstelling bij de Nederlandse Bank, waardoor wij ons aan strikte richtlijnen houden.

Festival Image
Festival Image

Ontdek meer dan 1000+ festivals waar je met een Festival Cadeaukaart kunt betalen

Festival Image

handig en eenvoudig

Optioneel, uw eigen Cadeaukaart!

Festival Image

Naamsbekendheid

Hiermee verhoogt u de naamsbekendheid van uw merk, kunnen de verkoop- en bezoekersaantallen groeien en zal uiteindelijk uw omzet stijgen.

Festival Image

Bind nu klanten aan uw merk

Via uw eigen Cadeaukaart kunt u 365 dagen per jaar verkopen realiseren.

Festival Image

Een extra verkoopkanaal

Ook zult u de beschikking krijgen over nog een extra verkoopkanaal, want de generieke Festival Cadeaukaart kan hierdoor ook verzilverbaar worden bij al uw evenementen. WIN, WIN!

Festival Image

Betaalmethode

Waarom via Festivalcadeau?

Festival Image

Officiële betaalmethode

De Festival Cadeaukaart is inmiddels in heel Nederland een online betaalmethode, waardoor de consument de cadeaukaart kan gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket.

Festival Image

Extra publiciteit

Genereer via Festivalcadeau extra publiciteit voor uw festival of evenement. Omdat uw evenementen in onze agenda komen te staan, zullen potentiële bezoekers enthousiast worden en sneller overwegen om tickets aan te schaffen!

Festival Image

Verhoog uw ticketverkoop en omzet

Festivalcadeau draagt bij aan het verhogen van uw verkochte tickets. Naast het feit dat u extra tickets verkoopt, verhoogt het ook de omzet van uw evenement! Het enige wat u hoeft te doen is aan te melden en uw evenementen up to date te houden in onze agenda.

Geef uw fysieke of digitale cadeaukaart uit via Festivalcadeau!

Logo, Design en Huisstijl

Kies uw eigen logo, design en huisstijl

Uw logo zal in uw eigen huisstijl verkrijgbaar zijn. Na de verwerking is uw cadeaukaart direct te bestellen via onze webshop. Voeg hierna uw cadeaukaart toe als 'Product aan uw eigen (online) kanalen, en u verkoopt altijd uw eigen cadeaukaart.

Festival Image
Festival Image
Festival Image
Festival Image

Webshop

Official brand in de webshop

€495,-   €0,-
Festival Image

Officiele Festivalcadeau brand

Uw cadeaukaart wordt door de uitgifte een officieel Festivalcadeau brand. Na de inrichting heeft u er geen werk meer aan en is de digitale cadeaukaart direct bestelbaar.

Festival Image

Binnen 1 werkdag

De digitale cadeaukaart per PDF ontvangt de klant direct per e-mail. De fysieke Cadeaukaart (Creditcard kwaliteit) is tegen productiekosten bij te bestellen en wordt binnen 1 dag door ons afgeleverd. Ook hier heeft u na het instellen helemaal geen werk meer aan.

Hoe werkt de verzilvering van uw eigen cadeaukaart?

1. De consument schaft (entree) tickets voor uw festival of evenement aan

2. Deze start de betaling van een officiëel ticket via uw website of ticketshop

3. Deze betaalt met uw eigen cadeaukaart!

Festival Image

overig

Hoe zit het met contracten en opzegtermijnen?

Bij Festivalcadeau bent u nooit gebonden aan lange contracten of opzegtermijnen. Opzeggen kan op ieder moment en de opzegtermijn bedraagt één maand.

Marketing vs Marketing

Als blijk van vertrouwen plaatsen wij jullie logo prominent op onze partnerpagina. Wij linken jullie logo door naar jullie homepage, om traffic te genereren. In ruil hiervoor zien wij graag dat jullie je eigen Cadeaukaart toevoegen als product op jullie website en/of Facebookpagina, met link naar jullie productpagina in de webshop.