Bekijk hier alle open vacatures

...

Accountmanager Events


·        
Is het binnenhalen van nieuwe partners helemaal jou ding, leef jij voor de deals en heeft de festival- en evenementenwereld helemaal je aandacht? 

·         Werk jij graag vanuit huis, ben jij een echte netwerker, commercieel ingesteld, heb jij ervaring met het binnenhalen van partners of de evenementenbranche in het bijzonder? 

·         Voor deze verantwoordelijke, zelfstandige functie zoeken wij collega’s die remote aan de slag willen, sociaal, vriendelijk en commercieel zijn en bij voorkeur ervaring hebben in een vergelijkbare functie.

Solliciteer, ga aan de slag en bepaal je eigen inkomsten waarbij the sky the limit is!

 

Wat ga jij doen?

In de functie van Accountmanager Events ben jij verantwoordelijk voor het werven en aansluiten van nieuwe partners, welke met Festivalcadeau een samenwerking aan willen gaan om hun festivals / evenementen te promoten waarvoor zij tickets verkopen. Via Festivalcadeau bied jij evenementenorganisaties een extra verkoopkanaal, een manier om risicoloos meer tickets te verkopen en de omzet te verhogen. Wanneer jij dit op de juiste manier brengt, is er bijna geen reden voor evenementenorganisaties om nee te zeggen op dit onweerstaanbare aanbod. Organisatoren kunnen na hun aanmelding aan de achterkant van Festivalcadeau inloggen en via het Evenementen dashboard hun evenementeninformatie op orde maken, tickets toevoegen en profiteren van de duizenden extra bezoekers welke via de Festival Cadeaukaart bij hen terecht komt. 

Het is aan jou de taak om middels jou visie en strategie de festival- en evenementenwereld te benaderen en te zorgen dat zo veel mogelijk evenementenorganisaties zich aansluiten bij Festivalcadeau. Dit doe je op iedere gewenste manier en volgens je eigen aanpak welke in overleg bepaald wordt. Je kunt hierin zelf de keuze maken voor een communicatiekanaal, of voor meerdere tegelijkertijd. Ook bepaal je zelf wanneer je dit doet, aangezien je zelf bepaalt wanneer jij werkt. Kortom, een veelzijdige, zelfstandige en verantwoorde functie waar jij ook dient als visitekaartje van Festivalcadeau.

 

Zo ziet je gemiddelde werkdag er uit

·         Je bepaalt de strategie en stemt deze met ons af. De strategie werk je uit of schaaf je bij waar nodig. Dit alles met het doel om zo veel mogelijk nieuwe evenementenorganisaties te verwelkomen welke onder jou beheer aan de slag gaan.

·         Je neemt plaats achter je laptop en stelt een nieuwe e-mail reeks op ter acquisitie. Deze bereid je voor een verstuur je op het moment waarvan jij denkt dat dit het beste aanslaat. 

·         Tussendoor word je gebeld door een potentiële partner die interesse heeft om zichzelf aan te melden. Je hebt een leuk gesprek, vraagt naar het evenementenconcept, hoe veel evenementen zij op jaarbasis organiseren, bij welke ticketingorganisatie zij aangesloten zijn en of zij direct aangesloten zijn bij een Payment Service Provider. 

·         Je bepaalt de wijze waarom Festivalcadeau met de evenementenorganisatie kan samenwerken en zet een voorstel op de e-mail. Wanneer je na een aantal dagen nog steeds geen bevestiging hebt neem je weer contact op en overtuig je de partner er verder van om te profiteren van alle extra zichtbaarheid via de Festival Cadeaukaart. 

·         Nadat de evenementenorganisatie zichzelf als nieuwe partner heeft geregistreerd heb je nog een aantal keer -telefonisch, e-mail of per Whatsapp contact om de werking van het dashboard uit te leggen en de begeleiding te bieden waardoor er zo veel mogelijk tickets verkocht gaan worden.

Over je nieuwe opdrachtgever

Festivalcadeau is een frisse, enthousiaste en ambitieuze tech-startup waar gewerkt wordt met een gemotiveerd en divers team. Je werkt veelal remote, waardoor jij zelf bepaalt waar en wanneer je aan de slag gaat. Het team van Festivalcadeau bestaat uit collega’s met een diverse achtergrond, waar men elkaar vertrouwd en helpt. Wanneer je vragen hebt kun je altijd bij collega’s terecht waardoor we van elkaar leren. Kortom, een leuke werkplek in een innovatief bedrijf waar men open staat voor vernieuwing en innovatie!


Hier voldoe jij aan

Voor deze functie Accountmanager Events beschik je over:

·         Een mbo-4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of werkervaring;

·         Werkervaring in een commerciële functie of omgeving; 

·         Uitstekende communicatieve Nederlandse (en bij voorkeur Engelse) vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

Aan competenties breng je mee:

·        Commercieel: Het binnenhalen van nieuwe partners staat bij jou op prioriteit nummer #1. Je doet (bijna) alles wat daar voor nodig is.

·        Gedreven: Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Wanneer de meeste kansen zich aandienen ben jij actief, of dit nou ’s ochtends vroeg, tijdens de lunch of ’s avonds laat is.

·        Creatief: Je durft out-of-the-box te denken wanneer het aankomt op het aangrijpen van alternatieve manieren om te werken. Je bent inventief als het gaat om het combineren van verschillende werkwijzen. 

·       Professionaliteit: Wij verwachten een professionele werkhouding ten opzichte van iedereen waar jij binnen je functie contact mee hebt. Je vertegenwoordigt Festivalcadeau en bent het visitekaartje van ons bedrijf.

 

Dit ontvang je van ons

Als Accountmanager Events kom je ons 16 – 40 uur versterken en kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden:

·        Een bruto maandsalaris op basis van commissie. Hoe meer partners jij verwelkomt als affiliate, hoe hoger jou bruto maandinkomen is. Je bouwt hierdoor aan je eigen business waar de sky the limit is. Your succes is in your own hands!

·        Geen vervelende leidinggevende die op je vingers kijkt tijdens je werk. Je bepaalt zelf je werklocatie- en tijden, waardoor je als eigen baas door het leven gaat. Wel plannen we tweewekelijks een videocall in om de voortgang te bespreken.

·        Een flexibele arbeidsovereenkomst op zelfstandige basis, waar we allereerst een samenwerking aangaan voor 12 maanden. Bij goed functioneren wordt dit jaarlijks verlengd.

 

Solliciteer naar deze baan!

·        Spreekt deze vacature je aan, dan zien wij je sollicitatie graag z.s.m. onder vermelding van de functietitel tegemoet via info@festivalcadeau.com. Ook kun je je vragen stellen via dit e-mailadres. Wij zoeken een aantal nieuwe collega’s, dus wees snel!

·        Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief waar je in maximaal 1 A4 pagina toelicht waarom jouw werkervaring en competenties aansluiten bij deze functie. De selectieprocedure start zodra we je sollicitatie hebben ontvangen.

·        Voldoe je aan de genoemde functie-eisen, dan word je voor een videocall benaderd. Is de uitkomst van dit kennismakingsgesprek positief, dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek waarin je je aanpak presenteert over hoe jij zo veel mogelijk nieuwe affiliates gaat verwelkomen.


Acquisitie:
Aangeleverde cv’s en motivatiebrieven door bemiddelingsbureaus nemen wij niet in behandeling. Hier wordt dan ook niet op gereageerd.