Verzilver je Festival Cadeaukaart!

Hoe werkt het?

1. Zoek je favoriete festival of evenement in onze uitgebreide agenda

Klik hier

2. Start de betaling van een officieel ticket bij de festivalorganisator

Bekijk hier

3. Betaal met je Festival Cadeaukaart of gebruik onze verzilvermodule!

Bekijk agenda

Gebruik als betaalmethode

1) Direct afrekenen met je Festival Cadeaukaart

De Festival Cadeaukaart is een officiële internationale betaalmethode en te gebruiken tijdens het afrekenen. Vul in het betaalscherm je 19-cijferige kaartnummer en unieke PIN-code in tijdens het afrekenen.

Ga nu op zoek naar je favoriete evenement in onze agenda.

Cashback op je rekening

2) Verzilveren in de verzilvermodule

Zie je Festival Cadeaukaart niet tussen de betaalmethodes staan? Reken dan eerst af met bijvoorbeeld iDeal en gebruik daarna onze verzilvermodule.

Zo gebruik jij je Festival Cadeaukaart altijd voor ieder festival ter wereld!

Voor deze dienst betaal je tussen de €1,- en €4,95 administratiekosten.

card

Vul hier je kaartgegevens in.


Kaartnummer (19 cijfers) *

Veiligheidsnummer (6 cijfers) *

Bekijk hieronder onze Veelgestelde vragen!


 • Bij Festival Cadeaukaart vinden wij dat jij je cadeaukaart altijd en voor ieder festival moet kunnen gebruiken. Ieder festival, elke dag van het jaar. Normaliter kun jij tijdens het afrekenen van een ticket Festival Cadeaukaart kiezen als betaalmethode. Is dit niet mogelijk? Reken dan af met een andere betaalmethode als bijvoorbeeld iDeal, Paypal, Creditcard, upload in onze verzilvermodule je cadeaukaartgegevens + het betaalbewijs en wij storten de waarde van je cadeaukaart binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Zo gebruik jij je Festival Cadeaukaart altijd voor ieder festival of evenement naar keuze!

  De Festival Cadeaukaart is een officiële betaalmethode en geïntegreerd bij Mollie, Pay, Buckaroo. Voor een breed scala aan festivals en evenementen kun je direct afrekenen met de Festival Cadeaukaart in de online ticketshop. Dit doe je door naar de officiële ticketshop te gaan van de festivalorganisator, vervolgens de tickets te selecteren en op 'Afrekenen' te klikken. Omdat de Festival Cadeaukaart een officiële betaalmethode is kan je in het rijtje waar de betaalmethodes worden getoond kiezen om af te rekenen met Festival Cadeaukaart. Hierna vul je je 19-cijferige kaartnummer en je 6-cijferige Pincode in en je rekent af met je cadeaukaart.

  Mocht je bij je favoriete festival of evenement niet direct kunnen betalen met je Festival Cadeaukaart, kun je altijd de verzilvermodule gebruiken. Hier vul je je gegevens in, waarna wij het saldo van je cadeaukaart terugstorten op je bankrekening. Zo verzilver je je Festival Cadeaukaart voor ieder festival of evenement naar keuze!

  Kun jij je favoriete festival of evenement niet vinden in de agenda op onze evenementenpagina? Geen probleem. Ook wij zien wel eens een festival over het hoofd. Dit betekent niet dat jij je cadeaukaart niet kunt gebruiken voor dat festival. In onze verzilvermodule hebben wij een optie ingebouwd waar jij de naam in kunt typen van je favoriete festival. Hierdoor kun je in de verzilvermodule gewoon je cadeaukaart verzilveren.

  • Zeker! Omdat wij een officiële betaalmethode zijn, beperkt de Festival Cadeaukaart zich niet tot landgrenzen. Je kunt hierdoor, ook middels onze verzilvermodule, verzilveren voor ieder festival, in binnen- en buitenland!

   Via de saldochecker controleer je altijd hoe veel saldo er nog op je Festival Cadeaukaart staat. Wel zo makkelijk!

   Wanneer het ticket voor je festival of evenement duurder is dan het saldo wat je op je cadeaukaart hebt staan, kun je altijd kiezen om het restant van de betaling te voldoen middels een andere betaalmethode. Dit doe je door eerst te kiezen om te betalen met je Festival Cadeaukaart, en wanneer er bijvoorbeeld nog een bedrag open staat, kun je dit restant voldoen middels bijvoorbeeld iDeal, Paypal of Creditcard.

   Helaas! Bij Festival Cadeaukaart werken wij enkel samen met de directe organisatoren van de festivals en evenementen. Hierdoor linken wij altijd rechtstreeks naar de officiële ticketshops en wanneer een evenement uitverkocht is, kun je helaas geen tickets meer kopen. Het is dan ook niet meer mogelijk om af te rekenen met je Festival Cadeaukaart.

   Kom je er niet uit? Wij helpen je altijd binnen 24 uur. Je kunt ons een e-mail sturen naar info@festivalcadeau.com.