Over de Festival Cadeaukaart

De Festival Cadeaukaart is in heel Nederland een officiële betaalmethode, hierdoor is een cadeaukaart te gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket. Bestel je tijdens de corona-crisis een Festival Cadeaukaart? Dan profiteer jij van de verlengde geldigheidstermijn en is deze maar liefst 5 jaar geldig na de aankoopdatum!
Voor 22:00 uur besteld? De volgende dag verzonden.

TicketGift B.V.

TicketGift B.V. is een cadeaukaarten uitgeverij uit Haarlem. Festivalcadeau is ontstaan uit de liefde voor muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen festival cadeaukaart op de markt was voor de mooiste branche van Nederland. Festivalcadeau is de enige festival cadeaukaart in Nederland en in te wisselen bij alle aangesloten evenementen.

Intersolve Payments

Festivalcadeau werkt samen met Intersolve Payments, dé autoriteit op het gebied van cadeaukaarten in Nederland. Intersolve is de technische partner van zo'n beetje alle cadeaukaarten in Nederland en voldoet aan alle technische vereisten voor het uitgeven van cadeaukaarten. Intersolve beschikt over een vergunning Elektronische Geldinstelling bij de Nederlandse Bank, waardoor wij ons aan strikte richtlijnen ten aanzien van veiligheid houden.

5

Jaar geldig!

100+

Maandelijkse evenementen!

2200+

Evenementen per jaar!

Laatste Nieuws

18
Aug 2020

Evenementenbranche luidt noodklok

18 augustus 2020 - Zonder extra overheidssteun verdwijnt ruim de helft van alle banen in de evenementensector. Daarvoor wordt gewaarschuwd door organisatoren van festivals, theaters, congressen en hun leveranciers.

21
Jul 2020

Ticketingprovider Novotix sluit zich aan bij Festivalcadeau

Novotix beschikt over een groot aantal aangesloten festivals en evenementen, waardoor het aanbod waaruit met een Festival Cadeaukaart gekozen kan worden, opnieuw stijgt. Lees nu welke festivals en evenementen de beschikking krijgen over de Festival Cadeaukaart.

07
Jul 2020

Zo komt de festivalbranche de zomer door

Meer dan duizend festivals liggen zijn deze zomer gecanceld. De evenementensector ligt stil en we kunnen niet live genieten van onze favoriete artiesten. De gevolgen voor de serie bedrijven die achter de festivals zitten is dramatisch en er vallen klappen. Gelijktijdig ontstaan er ook creatieve initiatieven en oplossingen.