Festivalcadeau als officiële betaalmethode bij PAY.

24 juni 2020 – Ook betaalprovider PAY heeft de Festival Cadeaukaart geïntegreerd als officiële betaalmethode. De betaalprovider, die onlangs door Emerce voor de tweede keer op rij uitgeroepen werd tot beste betaalprovider van Nederland, is verheugd op de nieuwe samenwerking. Hierdoor wordt bijgedragen aan het weer op gang helpen van de evenementenbranche wanneer evenementen weer zijn toegestaan.

Over Payment Service Provider PAY.

De Payment Service Provider (PSP) PAY. is sinds 2012 actief op het gebied van betalingen en verwerkt dagelijks inmiddels miljoenen euro’s voor meer dan 8.000 retailers en webshops in de Benelux. Hierbij zorgt het bedrijf voor een veilig, gemakkelijk en snel proces van -online- betalingen. Ook biedt PAY. veel data-inzichten en benchmarking waardoor het haar klanten, vooral middelgrote webwinkels, fysieke retailers en ticketingproviders, kan ondersteunen, verbeteren en optimaliseren. Met kantoren in Amsterdam, Enschede en Spijkenisse is PAY. landelijk vertegenwoordigd en beschikt het over een innovatief karakter. Zo wordt er continue gewerkt aan innovaties omdat het altijd met haar merchants mee denkt.


Over de Emerce top100

De Emerce top 100 werd dit jaar voor de vijftiende keer gepubliceerd. De editie van 2020 was een speciale editie, waarin gefocust werd op de prestaties van leveranciers in de marketingbranche welke actief zijn als online-business. In de top 100 publiceert Emerce de manier waarop beslissers van bedrijven de activiteiten van online bedrijven op het gebied van ICT, online Marketing en E-business het afgelopen jaar hebben gepresteerd.


Alle nieuwsartikelen

Laatste Nieuws

18
Aug 2020

Evenementenbranche luidt noodklok

18 augustus 2020 - Zonder extra overheidssteun verdwijnt ruim de helft van alle banen in de evenementensector. Daarvoor wordt gewaarschuwd door organisatoren van festivals, theaters, congressen en hun leveranciers.

21
Jul 2020

Ticketingprovider Novotix sluit zich aan bij Festivalcadeau

Novotix beschikt over een groot aantal aangesloten festivals en evenementen, waardoor het aanbod waaruit met een Festival Cadeaukaart gekozen kan worden, opnieuw stijgt. Lees nu welke festivals en evenementen de beschikking krijgen over de Festival Cadeaukaart.

07
Jul 2020

Zo komt de festivalbranche de zomer door

Meer dan duizend festivals liggen zijn deze zomer gecanceld. De evenementensector ligt stil en we kunnen niet live genieten van onze favoriete artiesten. De gevolgen voor de serie bedrijven die achter de festivals zitten is dramatisch en er vallen klappen. Gelijktijdig ontstaan er ook creatieve initiatieven en oplossingen.