De Festival Cadeaukaart is nu verkrijgbaar!

20 juni 2020 - Iets later dan gepland, maar eindelijk is het dan zo ver: De leukste cadeaukaart van Nederland is beschikbaar! Eigenlijk hadden wij drie maanden geleden dit nieuws al willen melden, maar een dag voor de lancering, gooide het corona-virus roet in het eten. Nu, tijdens de eerste zomerdag van 2020 is het dan zo ver. De Festival Cadeaukaart is verkrijgbaar! 


Corona-crisis, geldigheidstermijn verlengd

Het corona-virus heeft flink huisgehouden en ook de evenementenbranche heeft enorme klappen gekregen. Omdat wij graag willen bijdragen aan de instandhouding van de evenementenbranche, hebben wij besloten om de geldigheidstermijn van alle cadeaukaarten te verhogen van 2 jaar, naar 5 jaar geldig! Zo kunnen de cadeaukaarten met een gerust hart aangekocht worden en zijn wij er zeker van dat deze ook daadwerkelijk verzilverd kunnen worden. 


Over de Festival Cadeaukaart

Wij zijn TicketGift B.V., een cadeaukaarten uitgeverij uit Haarlem. Festivalcadeau is ontstaan vanuit de liefde voor muziekevenementen, het samenbrengen van mensen en de constatering dat er anno 2019 nog steeds geen Festival Cadeaukaart op de markt was voor de mooiste branche van Nederland. Lees hier meer over ons.


Festival Cadeaukaart is een officiële betaalmethode

De Festival Cadeaukaart is in heel Nederland een officiële betaalmethode. Wij werken samen met de betaalproviders Mollie, Pay en Buckaroo. Hierdoor is de festival cadeaukaart te gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket en bij het betalen te kiezen tussen iDeal, Paypal en Creditcard. Hierdoor kun je gemakkelijk de cadeaukaart verzilveren. Kijk hier om te zien hoe het werkt.


Is de Festival Cadeaukaart veilig?

Wij werken samen met Intersolve Payments. Intersolve is de technische partner van 95% van alle cadeaukaarten in Nederland en beschikt over een vergunning Elektronische Geldinstelling bij de Nederlandse Bank, waardoor wij ons aan strikte richtlijnen ten aanzien van veiligheid houden. Hierdoor is je cadeaukaart altijd veilig.


Een Festival Cadeaukaart:

1. Is 5 jaar geldig na datum van aankoop
2. Heeft een vrij te bepalen waarde, variërend tussen de € 10,- en € 150,-
3. Is uniek middels de kaartnummer en geheime PIN-code


Wil je meer weten? Bekijk hier al onze veelgestelde vragen.


Bestel nu een Festival Cadeaukaart en profiteer van de extra lange geldigheidstermijn van 5 jaar!Alle nieuwsartikelen

Laatste Nieuws

18
Aug 2020

Evenementenbranche luidt noodklok

18 augustus 2020 - Zonder extra overheidssteun verdwijnt ruim de helft van alle banen in de evenementensector. Daarvoor wordt gewaarschuwd door organisatoren van festivals, theaters, congressen en hun leveranciers.

21
Jul 2020

Ticketingprovider Novotix sluit zich aan bij Festivalcadeau

Novotix beschikt over een groot aantal aangesloten festivals en evenementen, waardoor het aanbod waaruit met een Festival Cadeaukaart gekozen kan worden, opnieuw stijgt. Lees nu welke festivals en evenementen de beschikking krijgen over de Festival Cadeaukaart.

07
Jul 2020

Zo komt de festivalbranche de zomer door

Meer dan duizend festivals liggen zijn deze zomer gecanceld. De evenementensector ligt stil en we kunnen niet live genieten van onze favoriete artiesten. De gevolgen voor de serie bedrijven die achter de festivals zitten is dramatisch en er vallen klappen. Gelijktijdig ontstaan er ook creatieve initiatieven en oplossingen.