Ticketingprovider Novotix sluit zich aan bij Festivalcadeau

Ontwikkeld voor initiatiefnemers

NOVOTIX BV, ticketingprovider uit Terneuzen, roert zich sinds 2018 in de festival- en evenementenwereld. Inmiddels verzorgd het de ticketing voor een breed scala aan bedrijven, welke verspreid zijn in de markten events, fairs, festivals, zoo's en themaparken. Hiermee is Novotix breed vertegenwoordigd, en denkt het altijd met haar aangesloten partijen mee. "Novotix is dan ook geschikt voor ondernemingen en initiatiefnemers".


Aangesloten partijen

Door de samenwerking met Novotix hebben een groot aantal festivals en evenementen de mogelijkheid om de Festival Cadeaukaart te gebruiken als extra betaalmethode en dus meer bezoekers te verwelkomen. Een greep uit de aangesloten partijen die door de samenwerking met Novotix in aanmerking komen om de Festival Cadeaukaart te gebruiken, zijn o.a. Montfoort Festival, This is Madness XL, Palmbeatz, 90's Night in Breda, Vlissingen en Zeeuws Vlaanderen. Het actuele aanbod komt vanaf 1 september dan ook online in onze festival-agenda.


Innovatief en initiatiefrijk

Met het toevoegen van de Festival Cadeaukaart beschikt Novotix over een mooie, nieuwe betaalmethode welke het aan kan bieden aan haar festivals en evenementen binnen de muziekbranche. "De Festival Cadeaukaart is innovatief en initiatiefrijk, iets waar ook wij voor staan en onze aangesloten partijen ook willen bieden", aldus oprichter Joeri van den Bergen. Daarnaast benadrukt hij dat de Festival Cadeaukaart een mooie toevoeging is op de al reeds bestaande betaalmethoden.


Alle nieuwsartikelen

Laatste Nieuws

18
Aug 2020

Evenementenbranche luidt noodklok

18 augustus 2020 - Zonder extra overheidssteun verdwijnt ruim de helft van alle banen in de evenementensector. Daarvoor wordt gewaarschuwd door organisatoren van festivals, theaters, congressen en hun leveranciers.

21
Jul 2020

Ticketingprovider Novotix sluit zich aan bij Festivalcadeau

Novotix beschikt over een groot aantal aangesloten festivals en evenementen, waardoor het aanbod waaruit met een Festival Cadeaukaart gekozen kan worden, opnieuw stijgt. Lees nu welke festivals en evenementen de beschikking krijgen over de Festival Cadeaukaart.

07
Jul 2020

Zo komt de festivalbranche de zomer door

Meer dan duizend festivals liggen zijn deze zomer gecanceld. De evenementensector ligt stil en we kunnen niet live genieten van onze favoriete artiesten. De gevolgen voor de serie bedrijven die achter de festivals zitten is dramatisch en er vallen klappen. Gelijktijdig ontstaan er ook creatieve initiatieven en oplossingen.