Geef nu GRATIS je eigen Cadeaukaart uit! (t.w.v. € 495,-)

Eigen Cadeaukaart Uitgeven

Ja, wij willen onze Cadeaukaart in eigen huisstijl en design uitgeven!

Naam
Bedrijfsnaam
Evenementen
Ticketprovider
E-mail
Telefoon
Website
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga akkoord.
Over Festivalcadeau

Wij zijn TicketGift B.V., een cadeaukaarten-uitgeverij uit Haarlem. De Festival Cadeaukaart is in heel Nederland een officiële betaalmethode, waardoor de cadeaukaarten te gebruiken zijn tijdens het afrekenen van een ticket.

Waarom je eigen Cadeaukaart?

Bind nu klanten aan uw merk. Via uw eigen Cadeaukaart kunt u 365 dagen per jaar verkopen realiseren. Hiermee verhoogt de naamsbekendheid van uw merk, kunnen de verkoop- en bezoekersaantallen groeien en zal uiteindelijk uw omzet stijgen. Ook zult u de beschikking krijgen over nog een extra verkoopkanaal, want de generieke Festival Cadeaukaart kan hierdoor ook verzilverbaar worden bij al uw evenementen. WIN, WIN!

Waarom via Festivalcadeau?

De Festival Cadeaukaart is inmiddels in heel Nederland een officiële betaalmethode, waardoor de consument de cadeaukaart kan gebruiken tijdens het afrekenen van een ticket.

Kies uw eigen logo, design en huisstijl

Uw logo zal in uw eigen huisstijl verkrijgbaar zijn. Na de verwerking is uw cadeaukaart direct te bestellen via onze webshop. Voeg hierna uw cadeaukaart toe als 'Product op Facebook en u verkoopt altijd uw eigen cadeaukaart.

Official brand in de webshop

€ 495,- € 0,-

Uw cadeaukaart wordt door de uitgifte een officieel Festivalcadeau brand. Na de inrichting heeft u er geen werk meer aan en is de digitale cadeaukaart direct bestelbaar. De digitale cadeaukaart per PDF ontvangt de klant direct per e-mail. De fysieke Cadeaukaart (Creditcard kwaliteit) is tegen productiekosten bij te bestellen en wordt binnen 1 dag door ons afgeleverd. Ook hier heeft u na het instellen helemaal geen werk meer aan.

Hoe werkt het voor u als organisator?

1. Samenwerking met ticketingprovider

Wij hebben al een groot aantal samenwerkingen met ticketingproviders. Wanneer wij een koppeling hebben met jullie ticketingprovider, hoeft de betaalmethode 'Festivalcadeau Giftcard' enkel geactiveerd te worden. Bezoekers kunnen dan tickets afrekenen met een cadeaukaart.

2. Heeft jullie ticketingprovider nog geen samenwerking?

Wanneer jullie ticketingprovider nog geen samenwerking met ons heeft, is het ook mogelijk om jullie evenementen handmatig toe te voegen aan onze agenda. In onze database upload je tickets, welke gekocht kunnen worden met een cadeaukaart.

Hoe werkt het voor de consument?

1. De consument bestelt een Cadeaukaart in de webshop
2. De consument kiest voor een ticket voor jullie evenement
3. Bij het betalen kan er gekozen worden voor 'Festivalcadeau Giftcard'
4. De consument voert het 19-cijferige kaartnummer en de PIN-code in. Hierna wordt de waarde van het ticket afgetrokken van de cadeaukaart-waarde.

Is het nieuw gekochte ticket goedkoper dan het tegoed op de Cadeaukaart?
Dan kan de consument het resterende tegoed op een later moment alsnog gebruikt voor de aanschaf voor een nieuw ticket.

Is het gekochte ticket duurder dan het tegoed op de Cadeaukaart?
Dan ontstaat er een deelbetaling en kan het resterende bedrag worden afgerekend middels een overige betaalmethode zoals iDEAL, Paypal of Creditcard.

Hoe zit het met contracten en opzegtermijnen?

Bij Festivalcadeau bent u nooit gebonden aan lange contracten of opzegtermijnen. Opzeggen kan op ieder moment en de opzegtermijn bedraagt één maand.

Marketing vs Marketing

Als blijk van vertrouwen plaatsen wij jullie logo prominent op onze partnerpagina. Wij linken jullie logo door naar jullie homepage, om traffic te genereren. In ruil hiervoor zien wij graag dat jullie je eigen Cadeaukaart toevoegen als product op jullie website en/of Facebookpagina, met link naar jullie productpagina in de webshop.

Uw Cadeaukaart:

1. Is nu 5 jaar geldig, na datum van aankoop
2. Heeft een vrij te bepalen waarde in de webshop, variërend tussen de € 10,- en € 150,-.
3. Is uniek middels de geheime code en gemakkelijk voor al uw evenementen te verzilveren.
4. Is te bestellen middels uw eigen productpagina in de webshop van Festivalcadeau.
5. Is uit te breiden middels een Fysiek Pas (Creditcard kwaliteit) welke thuisbezorgd wordt.

In de media