Laten we samenwerken!

Festivalcadeau als een extra verkoopkanaal voor jouw evenement!

Verhoog je omzet.
Verkoop meer tickets.
Vergroot je bezoekersaantal.


Aanmeldformulier


Laten we samenwerken!

De Festivalcadeau Giftcard toevoegen als betaalmethode of wil je op een andere manier met ons samenwerken? Meld je bij ons aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Naam
Bedrijfsnaam
Wij verkopen
E-mail
Telefoon
Website
Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga akkoord.
Waarom aansluiten bij Festivalcadeau?

1. Verhoog je omzet

Door aangesloten te zijn bij Festivalcadeau zorg je er voor dat onze cadeaukaarten bij jullie evenementen verzilverd kunnen worden. Verzilverde cadeaukaarten betekent meer verkochte tickets, bezoekers en dus omzet! Dit geheel risicoloos!

2. Bereik meer bezoekers

Via de Festivalcadeau agenda zien bezoekers alle aangesloten evenementen. Los van het feit dat de kans aanwezig is dat bezoekers in aanraking komen met jullie evenement terwijl ze wellicht nog nooit van jullie gehoord hebben, nemen bezoekers ook vaak extra bezoekers mee! Win, win!

3. Wekelijks uitbetaald

Zijn er cadeaukaarten bij jullie evenement verzilverd? Dan begrijpen wij heel goed dat jij je geld wilt. Daarom betalen wij wekelijks of maandelijks uit. Ook ontvang je van ons wekelijkse rapportages zodat je precies weet wanneer en welke cadeaukaart is verzilverd.

Hoe werkt Festivalcadeau voor jou?

1. Bezoeker koopt Festivalcadeau

Middels onze uitgebreide marketing bereiken wij duizenden potentiële bezoekers voor jouw evenement. Bezoekers kunnen een digitale cadeaukaart per .pdf aanschaffen of laten een fysieke cadeaukaart thuisbezorgen. In beiden gevallen ontvangt de bezoeker een 19-cijferige code wanneer de betaling aan ons is voldaan.

2. Ontvanger kiest evenement

De ontvanger zoekt in de agenda van festivalcadeau.com naar een geschikt evenement. Wanneer de keuze is gevallen op een event van jullie, linken wij door naar jullie officiële ticketpagina. De ontvanger kiest in het betaalproces voor ‘Festivalcadeau’ en vult de 19-cijferige code in en ontvangt zijn ticket.

3. Je ontvangt de ticketomzet

Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk de ticketgelden van de verzilverde cadeaukaarten wilt ontvangen. Daarom betalen wij wekelijks uit. Afhankelijk of je een direct contract hebt met een Payment Service Provider of dat je transacties via je ticketaanbieder verlopen, ontvang je de gelden altijd super snel op je rekening.